vau-vau blog Žaža
Zovite me Žaža, tako me i moja Marta zove od prvoga dana kada me je iz Dumovca dofurala k sebi doma. Spasila me psećeg brodoloma. Ne mogu reći da mi je tamo bilo koma, brinuli su se za mene, ali nema ničeg boljeg od pravog doma.

Mene Marta pazi i mazi, nosi me kao kap vode na dlanu . Uživamo punim plućima u svakom danu. Tu mi je super, osjećam se kao princeza. Između nas se stvorila neraskidiva veza.

Marta je ostvarila svoj dugogodišnji san, pokrenula vlastiti brand i otvorila mali web dućan. Sve izrađuje sama, iglom, koncem i škarama odlično barata, prava je majstorica zanata. I ništa vam ona, dragi ljudeki, ne baca u smeće!

Od ostataka začas mi skroji igračku, a od igre nema veće sreće! Moja mi je Melly i od frizbija draža, ma skoro mi je draža i od Martinih umirujućih masaža.
A, kabanice su tek posebna priča! Kad prolazimo gradom modno usklađene, gackajući sretne po kiši, ljudi nam veselo mašu iz tramvaja i kafića. Tko kaže da kada je vani burno raspoloženje mora biti tmurno!

Ah, da, moram se pohvaliti malo! Bila sam fotomodel za pseću modu. Strpljivo sam se učila manekenskom hodu i mirnom poziranju na podu.

Odradila sam svoju prvu gažu kao prava profesionalka pod tim nemogućim uvjetima pod bljeskajućim reflektorima. Ja u kabanici, oblio me znoj od vrućine, a fotograf se baš o tome i ne brine. Težak je taj pasji život!

Moja Marta i ja smo cure stvorene za avanture. Ali, uvijek idemo u paketu i to mi je najljepše na svijetu!
Pogledajte i sami rezultate našeg timskog rada!
Vau, vau…

0
    0
    Your Cart
    Your Cart is emptyGo back to shop