JASTUCI I PROSTIRKE

Jastuci

Jastuci one by MarLu izrađeni su od čvrstih, kvalitetnih tkanina s antialergijskim polifyber punjenjem, Idealni su za ugodan odmor Vaših kućnih ljubimaca, a jednako ih vole i mace i psi.

Kombinirajte ih s prostirkama i krevetićima, a hoćete li izabrati isti dezen ili kombinirati različite uzorke, ovisi samo o Vama!

Jastuci za pse i njihove vlasnike

Toliko su lijepi i ugodni da ih i vlasnici vole. Naručite dva komada, jednog za sebe, a drugog za svog psa. Svi sretni i zadovoljni!

Not just for humans but for pets too!

Kada se uprlja, navlaku možete skinuti te oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Tako će Vaš četveronožni ljubimac uvijek imati čist i mirišljav oslonac za spavanje.

Jastuke možete ponijeti na put i staviti u auto kako bi se Vaš ljubimac što ugodnije osjećao tijekom putovanja. To je nešto samo njegovo, što ga podsjeća na dom, na mjesto gdje se osjeća najljepše i najsigurnije. Mekoća jastuka omogućava mu da se namjesti u položaj koji mu u nekom trenutku najviše odgovara. Kao što se ljudi vežu za stvari, to se isto događa i psima. Osim što su jastuci funkcionalni predmeti, često  su i utjeha kućnim ljubimcima.

U skladu s interijerom i prirodom

Pogledajte sve naše proizvode namijenjene Vašem kućnom ljubimcu i odaberite kombinaciju krevetića, prostirke i jastuka koje najviše odgovaraju Vašim potrebama i željama. Uživajte u satima vesele zabave uz vesele i šarene, zero waste inspirirane, igračke za kućne ljubimce. A, ako vani pada kiša, imamo rješenje i za to! Uskladite svoju kabanicu. s kabanicom svog kućnog ljubimca.

Prostirke

Prostirke za pse one by MarLu napravljene su da bi Vaš kućni ljubimac uživao gdje god se nalazili. Idete li na plažu ili pripremate piknik na travi, zašto i njemu ne biste pripremili mjesto za izležavanje i uživanje? I to ne samo njemu, već i sebi (ako Vam  ustupi malo mjesta)!

Prostirke se izrađuju od otporne, čvrste tkanine, punjene PES vatom debljine 2 cm. Izuzetno je udobna za ležanje i sjedenje. Održavaju se bez problema – perive su u perilici rublja na nižim temperaturama.

Višenamjenske prostirke za pse

Vrlo su lagane za prenošenje, a možete ih koristiti kao:

  • zamjenski ležaj
  • zaštitu za sjedala u autu
  • podlogu za igranje.

Multifunkcionalne prostirke za pse uvijek je dobro imati pri ruci ma gdje god pošli sa svojim zaigranim ljubimcem. Osigurajte mu mjesto za boravak na kojem će se do mile volje moći igrati sa svojom omiljenom igračkom. Kad smo već kod igračaka, pogledajte naše vesele i šarene igračke.

Jastuci i prostirke odlični su za kombiniranje! Dostupni su u različitim uzorcima koji se lako uklapaju u svaki interijer, a koje ćete uzorke kombinirati ovisi o Vašoj inspiraciji!

Not just for humans but for pets too!

0
    0
    Your Cart
    Your Cart is emptyGo back to shop